2016-10-04

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı

eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı indir

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı adlı ilişki rehberinden bir önceki Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları yazımda bahsetmiştim.Şimdi kısaca özeti nedir gelin o na bakalım;

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı size, eski sevgiliyi geri kazanmanın en etkili ve tek yolu olan, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikleri nasıl uygulayacağınızı anlatıyor.

En etkili sıradışı bilinçaltı formülleriyle, eski sevgilinizin bilinçaltını etkileyerek en kısa zamanda size geri dönmesini bu kitaptaki taktikler sayesinde sağlayabilirsiniz.

Dediğim gibi her işin bir uzmanı var... Eski sevgiliyi geri döndürme duası arayışına geçtiyseniz eğer ve eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları arıyorsanız,o zaman Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı size en büyük desteği verecektir.

Eski sevgiliyi kazanmanın yolları ve sırlarını bu rehberde bulacaksınız!


Eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabı özeti ve içeriği kısaca; onun bilinçaltını ve psikolojisini etkilemektir diyebiliriz. Bunun için eski sevgilisini geri kazanmak isteyip de ne yapacağını bilmeyenler için hazırlanmış olan  "Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı" sayesinde, ayrıldığınız eski sevgilinizi  çok kısa bir sürede yeniden size dönmesini sağlayabilirsiniz.

Yukarıda da bahsettiğim gibi psikoloji biliminden edinilen,zihin yönlendirme,telkin,bilinçaltına yönelik olumlu sinyaller gibi yöntemlerle ona neleri yapmanız ve neleri asla yapmamanız gerektiğini gösteriyor. Eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabı özeti bu...Ama sadece bunlarla da kalmıyor.

Bunu yanında, onun sizi eski günlerdeki gibi hatta daha da ötesinde çekici bulmasının yollarını da gösterek kendinizde bazı güncellemeler yapmanızı sağlayarak bu değişimi eski sevgilinize nasıl göstereceğinizi anlatıyor.

Ses tonunuzdan,beden dilinize, seçmeniz gereken sözcüklerden, asla kullanmamanız gereken kelimeler kadar ne varsa hepsini bu kitapta sıralı şekilde göreceksiniz. Aslına bakarsanız bu konu için hazırlanmış enfes bir çalışma olmuş.

Eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabını okuyanlar


Dürüst olmak gerekirse hiç kimse size eski sevgiliyi geri kazanmanın tek, kesin ve garantili yolunu veremez.Ancak eski sevgiliyi geri kazanma ihtimalini ve imkanını yükseltme imkanı vardır.İşte eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabını okuyanlar bu ihtimali yükselterek, eski sevgililerine tekrar kavuşma imkanına sahip oluyor.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı indir ve oku


Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı PDF formatında dijital bir e-kitap.En iyi tarafıda bu zaten...Yani hemen bilgisayar yada cep telefonuna indirerek hemen okumaya ve uygulamaya başlayabiliyorsunuz.Kitabı incelemek ve indirmek için buraya tıklayın.

Yaklaşık olarak 45 sayfa ve tek bir ana kitaptan oluşuyor.Hem bayan okuyucular hemde erkek okuyucular aynı kitaptan faydalanıyor.
Kitabın fiyatı 72,00 TL. İlişki terapistleri internet üzerinden bile 1 saatlik seansı 150-400 liraya verdiği düşünülürse fiyatıda gayet uygun.

Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı Satın Al


Yukarıda verdiğim linke yada aşağıdaki resme tıkladığınızda, kitabın tanıtım sayfasına yönlendirilirsiniz. O sayfada aşağıya doğru inince Satın al butonuna tıkladığınızda hemen indirebilirsiniz.Ayrıca ücretsiz olarak 2 adet de hediye kitap veriliyor.




Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı ücretsiz indir


Gelen aramalar;eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı ekşi, eski erkek arkadaşı geri kazanma yolları, eski sevgiliye mesaj kitabı pdf, eski erkek arkadaşı geri kazanma yolları, eski sevgiliyi geri kazanma yolları mehmet coşkundeniz.

6 yorum:

  1. Nermin01:17

    Bende eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı ücretsiz olarak bulabilirmiyim diye site site geziyordum.Dediğiniz gibi bedava peynirin nerede olduğu malum.Yinede bilgi için teşekkürler.En iyisimi biran önce alıp işe koyulmak gerek yoksa kafayı yiycem :)

    YanıtlaSil
  2. eski sevgiliyi geri kazanmak çok zordur.. ancak yüzüne görünmelisin.. ve kalbini kırdıysan asla tamir edemezsin benden söylemesi..

    YanıtlaSil
  3. Adsız00:51

    Bir bucuk aydir ayri oldugum sevgilimdede ise yarar mi eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı birde tabletede indirebilirmiyz?

    YanıtlaSil
  4. Adsız03:15

    Bu kitabı okuyup da davranışlarımı değiştirmeye başlamadan önce ne kadar aptalca davrandığımı size anlatmama imkan yok. Çünkü ayrılığımızın gerçek sebeplerini bir türlü anlayamadığımdan yapmamam gereken her şeyi yapıyormuşum.Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı kelimenin tam manasıyla gözlerimi açtı. Bu rehberin benim durumumda olan herkese faydasının olacağına eminim.

    YanıtlaSil
  5. Deniz02:17

    Biz eski sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyorduk ve onu geri kazanmak için görüşme imkanımız yoktu ne yapacağım derken Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları adlı bu e-kitap ile tanıştım.Sadece size teşekkür etmek ve bana ne kadar yardımcı olduğunuzu söylemek istedim. 2,5 yıllık ilişkim çok acı bir şekilde sona ermişti. Kitabında yazanları uygulayabilmek hayatım boyunca denediğim en zor şeylerden biriydi ama sadece 2 haftada kendimi çok daha güçlü ve iyi hissetmeye başlamıştım. Eski sevgilim 3 hafta sonra benden özür dileyen bir email gönderdi. Kendime inanamıyorum ama o mektuba 1 gün boyunca cevap vermeme gücünü buldum kendimde! Cevabımı gönderir göndermez telefonum çaldı, arayan eski sevgilimdi. Onunla konuştuğum için ne kadar mutlu olduğunu söylerken ağlıyordu! Ağırdan alarak yeniden başladık. Çok ilginç ama planınız uzun mesafeli bir ilişkide bir işe yaradı! O tekrar hayatıma girdiği için çok mutluyum.Tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil