2016-10-19

Eski Sevgiliyle Barışma Yolları

Eski sevgiliyle barışma yolları
Eski sevgili ile barışmak

Eski sevgiliyle barışma yolları-
Eski sevgilinizle hemen barışabileceğiniz en etkili formülü bu yazımızda paylaşıyoruz.

Severken ayrılmak,terk edilmek ve gidenin arkasından yalnız kalarak bakakalmak ne kadar zor olduğunu bilen ve yaşayan biriyim.

İnsan tekrar eski sevgiliyle barışmak için ne yapacağını şaşırır.İlk yaptığımız şey ise internette, eski sevgiliyle barışma yollarıeski sevgili ile barışmak gibi aramalar yaparak onu tekrar elde etmenin yolları ararız.

Bu sayfaya gelmeden önce belkide eski sevgiliyle barışma duası arayışına geçip, Google'de arama yapmışsınızdır.Bu çok normal bir durumdur.Üstelik sevgiliyle barışmak için, eski sevgiliyle barışma yolları arayışına geçmeniz, sizin doğru yolda olduğunuzun bir göstergesidir.

Şayet eski sevgiliyle barışmak istiyorsanız ayrıldıktan sonra yapacaklarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü yapacağınız yanlış davranışlar onu sizden daha da uzaklaştıracağı gibi barışmanızı da imkansız hale getirebilir.

İşte size eski sevgiliyle barışma yolları ve yapmamanız gereken çok önemli 6 kural


1- Ayrıldık ama arkadaş kalalım
Şunu unutmamak gerekir ki eski sevgiliden yeni arkadaş olmaz.Şayet "eski sevgiliyle barışmak" ve yeniden sevgili olmak istiyorsanız,onunla arkadaş kalmaya çalışmayın.Hem de asıl hedeften uzaklaşırsınız, hemde bunu becermek imkansızdır.

2-  Son bir buluşma istemeyin
Ayrılık nedeni ve acısı henüz taze olduğu için o buluşmada ağzınızla kuş tutsanız dahi ona itici geleceğinizi unutmayın. Eski sevgiliniz ayrılığı kafasına koyduktan sonra onu tekrar buluşmaya ikna etmeye çalışmak sadece sizden daha da fazla soğumasına neden olur.


3- İkinci bir şans için yalvarmayın
Bir kişiyle konuşma yoluyla yada ona yalvararak tekrar kendinize aşık edemezsiniz. Evet onunla barışmak için can atıyorsunuz ve içinizden yalvarmak geliyor olsa bile bunu yapmayın,kendinizi tutun.Size acıyarak sizinle olacak birine ihtiyacınız yok. Sizi gerçekten sevdiği için ikinci bir şans verecek biriyle olmalısınız. Ona yalvardığınız zaman egosunu tavan yaparsınız ve; “Nasılsa beni seviyor, istediğim zaman onu geri kazanırım” mesajı verirsiniz.Ya da “Bu ezikle benim ne işim var” mesajını! O yüzden eski sevgili ile barışmak için,yalvarmayı lügatınızdan çıkarın!

4- Bunalımda olduğunuzu hissettirmeyin
Ayrıldıktan sonra kendinizi eve kapatarak, sürekli olarak sosyal medyada şarkılar veya sözler paylaşarak onunla barışamazsınız. Bilakis bu haliniz onu sizden daha da uzaklaştıracak. Kimsenin size acımasına muhtaç olmayın.Yaşadıklarınızı başkalarının bilmesine de gerek yok zaten,başkalarının size bir faydası olmaz.Evet sizin için dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor olabilirsiniz ama içten içe siz de biliyorsunuz ki bu acılar sizi daha da güçlendirir. O yüzden güçlü olmaya çalışın ve zayıf yönünüzü ve üzüntünüzü ona ve diğer kişilere kanıtlamaya çalışmayın!

5- Biri ile onu onu kıskandırmaya çalışmayın
Sizi bir başkasıyla görünce neleri kaybettiğini anlayıp tekrar barışmak isteyeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Sakın sırf onu kıskandırmak için başka biriyle olmayın. Bu sadece eski Türk filmlerinde işe yarar.

6- Sürekli onu takip etmeyin
Eski sevgili ile barışmak için, onun gittiği yerlere gidip sürekli karşısına çıkmayın.Evinin yanında onu beklemek veya sosyal medyadaki her hareketini takip etmek, onun sizden daha da fazla kaçmasına sebep olur.Yani ona eskiden sapık biriyle beraber olduğunu hissettirmeyin.

Daha pek çok madde sıralayabiliriz.Özetle eski sevgiliyle barışmak için yapabileceğiniz en iyi şey ona biraz zaman vererek,sizi özlemesini sağlamak.

Şu anda sizin için en zor olan şeyin beklemek olduğunu biliyorum ama yapılabilecek tek doğru davranışlardan biri bu...  Ve eğer dönmüyorsa ve sizin de beklemeye tahammülünüz yoksa o zaman size tavsiyem bir uzmandan destek alarak onun direk bilinçaltına inerek onunla barışmak...

Sevgiliniz ile barışmak için denediğiniz tüm yollar kapandıysa,size son olarak önerebileceğimiz şey Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı'ndaki barışarak geri kazanma taktiklerini uygulamanızdır.

Çünkü "eski sevgiliyle barışma yollları" konusunda bilmeniz gereken en önemli etken,insan psikolojisini bilmekten geçer.Artık eski sevgiliyle barışmanın tek yolu, onun direkt bilinçaltını etkileyecek teknikler uygulamaktır. Eğer bu bilinçaltı tekniklerini bilirseniz,eski sevgili ile barışmak çok kolay bir hale gelir.

Eski sevgiliyle barışmak isteyip ne yapacağını bilmeyen ve eski sevgiliyle barışma yolları arayanlar için hazırlanan Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garantili Yolları Kitabı ile, çok kısa bir zamanda sevgilinizle barışarak o eski güzel günlerinize dönebilirsiniz.Kitabı buraya tıklayarak inceleyebilirsin.

Bir önceki yazımızda eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları hakkında bilgiler verilmektedir.


İlgili aramalar:
rüyamda eski sevgilimi gördüm sevgiliye barışma hediyesi, sevgiliyle barışma yolları, sevgiliyle barışma duası, sevgiliyle barışma sözleri, sevdiğinle barışmak için dua, sevgiliyle barışmak için dua,sevgiliyle barışma, sevdiğinle barışma duası, eski sevgiliyle barışma duası

7 yorum:

  1. xmen02:02

    bence eski aşkınla yeniden başlamak gibisi yok daha güzel daha samimi oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. menader2301:09

      Ya aynen çok doğru söylüyorsun da eski sevgiliyle barışmak için ne yapmalı? Ben her yolu denedim

      Sil
  2. Musti00:43

    Eski sevgili ile barışmak için uğraşmaya değmez bence yenisine bakın :)

    YanıtlaSil
  3. Uğur07:14

    sevgilim benden ayrılalı 1 ay oldu . ama ben onu çok seviyorum .o bana artık beni sevmediini değer vermedğini söylüyor şimdi onula barışmak için eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabını alıp o taktikleri uygulamayı düşünüyorum.inşallah işe işe yarar

    YanıtlaSil
  4. Sevgilimle henüz ayrılmış sayılmayız ama bana karşı bi sevgisinin kalmadığını ve bana değer verdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor ona kndimi tekrar sevdirebilmem için ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlişkinin bazı dönemlerinde bu türden krizler olabiliyor.sizin sorununuzun çözümü ise sevgilinizn bilinçaltı etkileyemediğinizden kaynaklanıyor.Şayet onun bilinçaltını ele geçirirseniz o zaman sizden vazgeçmesi imkansız hale gelir.Bu türden taktikleri ise sadece bir uzman tarafından öğrenebilirsiniz.Sevgiliyi etkilemen için işin uzmanı ise yukardaki bahsettiğim eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kitabı'dır.Bu ilişki rehberinden işin sırrını öğrenerek sevgilinin sana bağlanmasını sağlayabilirsin.

      Sil
  5. Adsız04:11

    Bazen kalbimiz çılgınlar gibi biri için çarparken aklımız başka bir şey söyler ama aklımızın sesi o kadar sönük kalmıştır ki duyamayız. Kalbimiz her şeyi bir kenara bırakıp sadece sevdiğimiz insana koşmak ister ama aklımız “Dur,” der, “Dur!”. İçinde seni huzursuz eden bir şeyler vardır, ters giden bir şeyler ama görmek istemezsin çünkü… Aşkın gözü kördür!
    https://herkadindegerlidir.wordpress.com/2017/07/28/eski-sevgili-ile-barismak/

    YanıtlaSil